Hellendoorn opent waterpark eerder

Waterpark in Hellendoorn. Foto: Sander Lindenburg

Waterpark in Hellendoorn. Foto: Sander Lindenburg


Dank voor de zon! Door de (onverwacht) hogere temperaturen van de laatste weken opent Avonturenpark Hellendoorn vervroegd zijn ‘waterslidepark Aquaventura Slidepark’. Al vandaag (donderdag 22 mei 2014) Vanaf 13:00 uur kunnen bezoekers, naast alle attracties in het park, ook genieten van de elf spectaculaire waterglijbanen, waar ook met speciale 2-persoonsbanden vanaf gegleden kan worden. Aquaventura biedt 5.000m² waterplezier. Bezoekers aan Avonturenpark Hellendoorn moeten daarom vanaf nu niet vergeten hun badkleding mee te brengen naar het park.

Toch een badpak of zwembroek vergeten? Geen probleem, Avonturenpark Hellendoorn verkoopt in de winkel ook voordelige badkleding. Het slidepark is geopend tot en met 14 september 2014. Op 18 april opende Avonturenpark Hellendoorn haar deuren voor een gloednieuw seizoen. Er zijn in totaal 30 attracties. Naast de attracties kan de bezoeker ook genieten van de vertrouwde evenementen als Spellendoorn, de Zomer Stuntshow en Heksendoorn. Ook organiseert het park een Boys & Girls weekend op 14 en 15 juni.

Onze video van de opening van het waterpark vorig jaar:

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.