Ibis Amsterdam Airport compleet verbouwd

ibis Amsterdam Airport is helemaal verbouwd, zo is de grote lobby ook onder handen genomen.

ibis Amsterdam Airport is helemaal verbouwd, zo is de grote lobby ook onder handen genomen.


ibis Amsterdam Airport is helemaal verbouwd, zo is de grote lobby ook onder handen genomen.[/caption]Het grootste hotel van de Benelux, ibis Amsterdam Airport, is compleet vernieuwd. Deze week rondt het hotel de megaverbouwing af. Het hotel investeerde ruim 2 miljoen euro om zich voor te bereiden op een verwachte toename van het aantal reizigers. Nieuw zijn 125 extra parkeerplaatsen, een stijlvolle en eigentijds ingerichte lobby met 24/7 Take Away, een overdekt en verwarmd terras en een Grand Café.

Lobby
Tijdens de verbouwing is hard gewerkt aan het moderniseren van de grote hotellobby. Dankzij het Franse ontwerpbureau Les Ateliers Archange oogt de nieuwe ruimte modern, open en staat er overal kleurrijk designmeubilair. De visuals op de muren wijzen de internationale bezoeker op traditionele Nederlandse objecten zoals tulpen, windmolens en klompen.
“De sterke link met de nabije omgeving vindt men ook terug in de dranken en maaltijden die we verkopen”, verklapt Erwin van der Graaf, General Manager van ibis Amsterdam Airport. “De 24/7 Take Away-maaltijden zijn biologisch en lokaal ingekocht bij het Amsterdamse ‘De Keuken van Maass’, én we verkopen diverse lokale dranken en frisdranken. Wij zijn trots op onze omgeving en houden in onze bedrijfsvoering rekening met het milieu. Zo zijn wij een samenwerking aangegaan met Green Motion: een nieuw autoverhuurbedrijf met uitsluitend groene auto’s in zijn vloot. We verhuren sinds april een deel van onze lobby aan hen.”

Parkeerplaatsen
Vanwege de stijgende vraag naar Park-Sleep-Fly-arrangementen is 250.000 euro uitgetrokken voor de aanleg van 125 nieuwe parkeerplaatsen waardoor het totaal uitkomt op 600. Voor een supplement van dertig euro mogen gasten hun auto tot drie weken parkeren op het terrein van het ibis hotel. “Met name gasten die lang moeten reizen van of naar Schiphol maken hier graag gebruik van”, aldus Van der Graaf.

Naast de gerenoveerde ruimtes beschikt het hotel over 644 modern ingerichte kamers, een gratis shuttlebus van en naar Schiphol die twintig uur per dag rijdt, een fitnessruimte, vijf vergaderzalen, twee restaurants en gratis wifi in het gehele pand.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.