Ipad als metgezel dove reisblogger


Reisblogger Chérie King heeft een belangrijke reisgenoot tijdens haar trips over de wereld: Een iPad Air. King heeft namelijk als handicap dat ze doof is. Nu is in het buitenland de communicatie natuurlijk altijd al moeilijker, maar voor haar is dat nog een graad erger. De iPad helpt haar bij ‘gesprekken’ (google translatie) met buitenlanders en bij het vinden van de juiste route. Ze maakt er – zo blijkt uit bijgaande video – ook de foto’s mee voor haar weblog. Persoonlijk zou ik dat niet doen voor zo’n reis naar Azië bijvoorbeeld, want dan kies ik toch liever voor mijn kleinbeeld Nikon, omdat die betere lenzen heeft. Maar het is goed voor te stellen dat de iPad (of een andere tablet-computer) bij steeds meer reizigers in de bagage belandt. Reist u al met zo’n tablet-computer?

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.