Je snowboard gratis mee in het vliegtuig

In Noorwegen kun je twee liefdes combineren, namelijk skiën en zeilen.

Als je nu met Scandinavian Airlines op vakantie gaat kun je je fiets of snowboard meenemen.

Scandinavian Airlines komt met een nieuwe kijk op bagage. Terwijl steeds meer luchtvaartmaatschappijen kosten berekenen voor ingecheckte bagage, doet Scandinavian Airlines het tegenovergestelde. Naast een koffer mag voortaan ook afwijkende bagage zoals een fiets of skimateriaal gratis mee. Hiermee biedt SAS een nieuwe service.

Fiets
Wie vroeger zijn skimateriaal, fiets of golftas wou meenemen op vakantie moest hier vaak voor bijbetalen, aangezien het materiaal niet voldeed aan de standaardafmetingen. Dit is voortaan verleden tijd bij SAS, op voorwaarde dat het gewicht van de bagage het voorziene maximumgewicht niet overschrijdt. Voor een vlucht in SAS Go (economy class) is dit 23kg. Wie boekt in SAS Plus (full service) mag zelfs twee stuks bagage van 23kg meenemen.

All inclusive service
Tenslotte rekent Scandinavian Airlines geen extra kosten aan voor het boeken met een kredietkaart en zijn er geen extra kosten voor wie zijn vlucht binnen 24 uur annuleert. Op die manier biedt SAS haar klanten een ‘all inclusive’ service voor een scherpe vluchtprijs.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.