Kijk WK wedstrijden aan boord

Tijdens je cruise hoef je niets te missen van de WK-wedstrijden. Die kun je gewoon aan boord zien.

Tijdens je cruise hoef je niets te missen van de WK wedstrijden. Die kun je gewoon aan boord zien.

Het WK begint weer op 12 juni. Sommige voetbalfans hebben vier jaar uitgekeken naar dit evenement en die willen het niet missen als ze op dat moment op Cruise zijn. Je kunt aan boord alle 64 wedstrijden kijken en dus zelf zien of de favorieten hun reputatie waar maken. Als je dus van plan bent om rond die tijd op cruise te gaan hoef je in ieder geval niets te missen van het WK. Was je juist van plan om het WK te ontlopen door op cruise te gaan, dan moet je misschien een ander plan bedenken.

Voetbal aan boord
Het WK is de grootste sportcompetitie ter wereld en daarnaast ’s werelds best bekeken sportevenement. MSC Cruises wil er dan ook zeker van zijn dat haar passagiers optimaal kunnen genieten van dit evenement, waar ter wereld zij zich ook bevinden. Om dit te kunnen realiseren, is het bedrijf een samenwerking aangegaan met Sport 24. Op deze manier zijn passagiers aan boord van MSC Cruises in staat om alle 64 voetbalwedstrijden te kunnen kijken. Deze wedstrijden zullen live worden uitgezonden in de publieke ruimtes van de cruiseschepen. Naast de wedstrijden die worden uitgezonden aan boord, zullen daarnaast thematische evenementen worden georganiseerd.

Evenementen
In de dagen voorafgaand aan het WK, zal aan boord van alle MSC Cruises een Sailaway Pool Party World Cup Edition worden georganiseerd. Of wat dacht je van het MSC World Cup Championship; een tafelvoetbaltoernooi waarbij verschillende teams zullen concurreren tegen elkaar. De MSC World Cup game; een waterspel waarbij teams elkaar uitdagen. En niet te vergeten de World Champion Quiz, waarbij passagiers kunnen deelnemen aan een voetbalgerelateerde kennistest. Creatievelingen hebben daarnaast de mogelijkheid om hun eigen voetbalshirt te ontwerpen. Tot slot hebben passagiers de kans om te wedden op het team dat volgens hen de cup gaat winnen. Uiteraard reikt MSC Cruises mooie prijzen uit aan de winnaars van deze diverse spellen.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.