Kinderweek op Londense West End

Kinderen kunnen tijdens Kids Week gratis naar de beroemde theaters op het Londense West End. Foto: VisitBritain.

Kinderen kunnen tijdens Kids Week gratis naar de beroemde theaters op het Londense West End. Foto: VisitBritain.

Als je deze zomer naar Londen gaat kun je met je gezin voordelig naar de bekende shows op het Londense West End. Dit jaar organiseert de Society of London Theatre voor de 17e keer de Kidsweek. Tijdens deze week krijgen kinderen van 16 jaar of jonger de kans om gratis naar 30 verschillende shows in de beroemde theaters van Londen te bezoeken, als het kind vergezeld wordt door een betalende volwassenen.

Kidsweek
Deze week is in het leven geroepen om jongeren de magie van theater te laten ervaren. Verder kunnen kinderen deelnemen aan vele gratis activiteiten en evenementen op of achter het podium van de West End theaters. Cast en crew staan klaar om kinderen een kijkje in de theaterwereld te geven.

Tickets voor Kids Week zijn vanaf dinsdag 17 juni te reserveren. Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.