Ontdek verborgen schatten tijdens de Monumenten Maand

Tijdens de mei monumentenmaand kun je binnen lopen bij veel monumenten die anders gesloten zijn.

Tijdens de mei monumentenmaand kun je binnen lopen bij veel monumenten die anders gesloten zijn.

Tijdens de Cultuur Monumenten Maand kun je veel nieuwe monumenten ontdekken. De monumenten van Natuurmonumenten vormen een goed bewaard geheim. Het zijn verborgen schatten in alle vormen en maten. Van verscholen forten tot geheimzinnige ijskelders, van wonderlijke wandschilderingen tot artistieke ateliers. Ontdek deze verborgen schatten en de verrassende verhalen achter deze monumenten.

Cultuur Monumenten Maand
Tijdens de Cultuur Monumenten Maand in mei en september stelt Natuurmonumenten veel bijzondere gebouwen, buitenplaatsen, tuinen, forten en molens open voor het publiek. Ook worden er allerlei speciale activiteiten georganiseerd, zoals rondleidingen en cultuurhistorische wandelingen.

Voor de locaties, data en meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.