Richard l’ Anson leert je de mooiste foto’s maken

Tijdens je vakantie wil je mooie foto's maken om thuis te laten zien, deze gids kan daarbij helpen.

Tijdens je vakantie wil je mooie foto’s maken om thuis te laten zien, deze gids kan daarbij helpen.

Tijdens je vakantie wil je je herinneringen op de mooiste manier vastleggen. Daar kan het nieuwe boekje ‘De beste fotografietips van Lonely Planet’ je bij helpen. De beste fotografietips van Lonely Planet is een handzame, praktische fotografiegids voor op reis. Richard l’ Anson, reisfotograaf voor Lonely Planet, weet als geen ander hoe je alledaagse momenten bijzonder kunt maken. Alles komt aan bod: van compositie en belichting tot stijleffecten, voor alle camera’s van mobiele telefoons tot professionele camera’s. Aan de hand van 10 gouden regels legt Richard l’ Anson de basis van een goede foto uit. Daarna volgen 45 tips en voorbeelden om de regels in de praktijk te brengen.

Een bijzonder uitgevoerde fotografiegids om mee te nemen op vakantie. Met deze gids maak je foto’s die het delen waard zijn en leg je al je reisherinneringen op een bijzondere manier vast.

Voor meer informatie ga je naar de website of bekijk het inkijkexemplaar.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.