Speel je zomerhits overal op je speaker

Met de JBL speaker kun je altijd en overal je zomerhits draaien deze vakantie.

Met de JBL speaker kun je altijd en overal je zomerhits draaien deze vakantie.

Het is weer tijd voor zomerplannen. Daarbij horen keuzes als welke camping, welk land en hoe lang ga je weg? Maar muziek is ook erg belangrijk. Of je nu gaat barbecueën met familie, op de camping van een muziekfestival staat met vrienden of aan het strand ligt, muziek mag natuurlijk niet ontbreken. Dit jaar is er volop keuze in draagbare en draadloze audiogadgets, JBL zet haar draagbare producten nog een keer op een rij om ook deze zomer overal te genieten van jouw favoriete muziek, waar je ook bent.

JBL CHARGE
Het ideale gezelschap voor op de camping tijdens festivals. Met de JBL Charge speel je jouw favoriete zomerhits af vanaf jouw smartphone, tablet of MP3-speler via Bluetooth. De ingebouwde oplaadbare batterijen (voor meer dan 12 uur speelplezier) zorgen ervoor dat je lang na de hoofdact nog door kunt gaan.Daarnaast werkt de JBL Charge ook als draagbare oplader voor jouw tablet en smartphone. Is je telefoon leeg? Dan laad je hem tussen de acts door snel op en kun je weer verder feesten.
Adviesverkoopprijs JBL Charge : 129 euro

JBL PULSE
Perfect voor bij de BBQ. JBL Pulse zorgt voor muziek die zowel gehoord als gezien mag worden. Hoe? Door ruimtevullend JBL geluid te combineren met een flitsende programmeerbare LED lichtshow in een draagbare speaker. Tijdens de BBQ is deze lichtgevende draagbare speaker het gesprek van de avond. JBL Pulse streamt via Bluetooth jouw muziek vanaf elk draagbaar apparaat. Optimaliseer de muziek met jouw programmakeuze of aanpasbare lichtthema’s.
Adviesverkoopprijs JBL Pulse: 199 euro

JBL MICRO WIRELESS
Het maatje voor de handtas. Met deze micro wireless, die precies in je hand past, ben je deze zomer volledig draadloos. De speaker is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder groen, wit, blauw, rood, zwart, roze en lavendel. De JBL Micro Wireless is een kleine, slanke, lichte, Bluetooth-speaker met een krachtige bas. Perfect om mee te nemen naar het strand, het park of voor onderweg. Deze speaker versterkt volop jouw favoriete zomertrack.
Adviesverkoopprijs JBL Micro Wireless: 59 euro

JBL FLIP II
Let’s get this party started. Met één druk op de knop start de muziek. De met een award bekroonde draagbare draadloze speaker streamt direct vanaf elke Bluetooth telefoon, waardoor je elke gelegenheid in een spontaan feestje kunt veranderen. Bel je vrienden via de JBL Flip II om ze uit te nodigen voor het feest. De speaker is namelijk ook te gebruiken als handsfree telefoon. En dankzij de echo- en ruisonderdrukking zijn de telefoongesprekken helder en duidelijk verstaanbaar.
Adviesverkoopprijs JBL Flip II: 129 euro

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.