Veel cultuur deze zomer in Maastricht

Deze zomer organiseert Maastricht 112 dagen lang de cultuurzomer.

Deze zomer organiseert Maastricht 112 dagen lang de cultuurzomer.

Met het mooie weer van de afgelopen paar dagen komt de zomer steeds dichterbij. Dat is de tijd van het jaar om weer dagjes uit de gaan ondernemen. Als je op zoek bent naar cultuur dan kun je deze zomer naar Maastricht. Maastricht en haar festivals, theaters en musea beloven namelijk 122 zomerse dagen met spraakmakende, culturele festiviteiten en smaakvolle, muzikale, theatrale, kunstzinnige en modieuze evenementen. Daarnaast krijgt de zomer een feestelijk, koninklijk randje door de viering van 200 jaar Koninkrijk in Maastricht op 30 augustus.

Cultuurzomer
Onder de noemer Cultuurzomer Maastricht is er 122 dagen lang, van 1 juni t/m 30 september, van alles te beleven in de stad. Variërend in grootte, ervaring en reputatie, in willekeurige volgorde: FASHIONCLASH Festival, de André Rieu Vrijthofconcerten, ’t Preuvenemint, Quatorze Juillet, JekerJazz, Undertones, viering 200 jaar Koninkrijk, L’Europe & L’Orgue, ’t Parcours, Festival Bruis, Manus van Alles festival, Flikkendag Maastricht, Maastricht aan Tafel, ScenesConnected, Musica Sacra Maastricht en nog veel meer. En hier is het reguliere en tentoonstellingsaanbod van musea en erfgoedinstellingen nog niet in meegenomen, evenmin als activiteiten voor de jeugd en in de regio.

Voor een overzicht van alle activiteiten en meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.