VIP-behandeling bij campingboeking

Gemakkelijker je camping boeken, ook als je al onderweg bent.

Gemakkelijker je camping boeken, ook als je al onderweg bent.


‘No stress’ is het motto van een nieuw initiatief op het gebied van kamperen. Campingbooking.com belooft dat voor de vakantie alles geregeld is, zonder dat je er als gast zelf van van tevoren voor hoeft te doen.

“Geen ingewikkelde telefoongesprekken meer met de buitenlandse campingbaas, maar gewoon vanuit je luie stoel een kampeerplaats boeken”, zo verduidelijkt initiatiefnemer Alessandro van de Loo uit Alkmaar het idee achter zijn site. “Op www.campingbooking.com vind, vergelijk en boek je direct een plek op de leukste campings in Europa. Bovendien betaal je hetzelfde als bij de camping. Kampeerders hoeven niet langer op zoek naar een speld in een hooiberg in hun zoektocht naar de perfecte camping. Op Campingbooking is een helder overzicht van kwaliteitscampings te vinden, compleet met een uitgebreide campingomschrijving en foto’s. Bovendien kun je zoeken op thema. Campings voor kleuters, voor cultuurliefhebbers, aan een strand, meer of middenin de natuur: je vindt ze allemaal eenvoudig”, aldus Van de Loo.

Het is mogelijk vanaf je kampeerplaats weer een plek op de volgende camping te reseveren. De campings waarvoor bemiddeld wordt liggen in Frankrijk, Italië, Spanje en Kroatië. Betaling gaat met Ideal.
De site is aangesloten bij Thuiswinkel en beschikt over een Nederlands callcenter.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.