Aftellen voor cruise-gigant begonnen

Een ontmoeting op zee: twee cruiseschepen, de Oasis of the Seas en Allure of the Seas.

Een ontmoeting op zee: twee cruiseschepen, de Oasis of the Seas en Allure of the Seas.


Over 100 dagen, op 30 september 2014, legt de Oasis of the Seas aan in de haven van Rotterdam. Dit is de eerste keer dat dit gigantische cruiseschip ons land aandoet. Rotterdam krijgt de eer voor deze ‘maiden call’. Na aankomst vaart ze door naar de werf van Keppel Verolme voor een routine onderhoudsbeurt. De Oasis of the Seas gaat daarvoor twee weken in droogdok. Keppel Verolme beschikt over één van werelds grootste droogdoks. Hierin is plaats voor deze zeedame van ruim 360 meter.

“Sinds het nieuws bekend is gemaakt dat de Oasis of the Seas naar ons land komt, krijgen we veel vragen. Er is een warme belangstelling voor de komst van dit meest innovatieve en ook grootste cruiseschip ter wereld, zowel vanuit de reisbranche, de media als van inwoners van Rotterdam en omgeving. Ook van cruisegasten die al met haar hebben gevaren en potentiële vakantiegasten, melden zich spontaan. Om al deze geïnteresseerden van informatie te voorzien, starten we vandaag het 100 dagen Oasis-blog en gelijktijdig loopt op Facebook de campagne ‘100 days of happiness’ ”, aldus Hans Venhuizen, Office Manager AMCA/Royal Caribbean NL.

Tips en ervaringen delen
In de komende 100 dagen verzorgt de Oasis nog vijf afvaarten in het Caribische gebied. Dit is haar wekelijkse vaarroute sinds haar doop in november 2009. Voor het blog zijn onder meer lokale deskundigen benaderd in het Caribische gebied die hun ervaringen en tips delen. “Via Facebook vragen we de bezoekers hun fijnste moment met Royal Caribbean International te delen. Via Instagram delen we foto’s zodat zo veel mogelijk mensen mee kunnen doen aan het welkomstfeestje van de Oasis of the Seas in Rotterdam”, vervolgt Venhuizen.

De twee meest spraakmakende foto’s op Facebook, Instagram of berichten op het Oasis-blog, die voorzien zijn van de hashtag #myOasisNL maken kans op een uitnodiging voor het al maanden volgeboekte scheepsbezoek op 14 oktober in Rotterdam. De prijs is voor twee personen.

Vanaf vandaag is het blog te volgen op www.royalcaribbean.nl/Cruise-stories
‘100 days of happiness’ via http://www.facebook.com/RoyalCaribbeanNederland
Foto’s worden gedeeld op Instagram: http://instagram.com/royalcaribbean_nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.