Caravanverzekering met dalende premie

Voordat je op vakantie kan met de auto en caravan moet je aan een paar dingen denken voor een zorgeloze reis.

Europeesche heeft haar caravanverzekering vernieuwd.

Europeesche verzekeringen komt met een vernieuwde Caravanverzekering met een jaarlijks dalende premie. Een van de belangrijkste vernieuwingen is een premie die zich automatisch aanpast aan de waarde van de caravan en daardoor steeds lager wordt. Caravanbezitters hoeven zich dus geen zorgen meer te maken dat zij ongemerkt teveel premie betalen. Daarnaast introduceert de Europeesche drie nieuwe verzekeringen voor vouwwagens, paardentrailers en aanhangers.

Verzekerde waarde
De Europeesche deed voor de ontwikkeling van de nieuwe verzekering uitgebreid onderzoek onder caravanbezitters. Daaruit bleek dat 70% van de ondervraagden niet weet voor welke waarde hij of zij de caravan verzekerd heeft. De kans is dan groot dat deze verzekerden al jaren teveel premie betalen, omdat de daadwerkelijke waarde inmiddels veel lager is. Daarom heeft de Europeesche nu een Caravanverzekering waarbij de verzekerde waarde èn de premie automatisch daalt.

Koppeling met Eurotax
De afsluitmodule van de Europeesche is gekoppeld met Eurotax. Deze tabel bevat gegevens van alle caravans en vouwwagens en berekent de dagwaarde. Bij de invoer van het merk, type en bouwjaar wordt automatisch de huidige waarde getoond. Wil de klant de caravan toch voor een hoger of lager bedrag verzekeren, dan kan de waarde handmatig worden aangepast.

Waardegarantieperiode
Bij het afsluiten kiest de klant voor een waardegarantieperiode van 1, 3 of 5 jaar. Tijdens deze periode blijft de waarde en premie van de caravan gelijk. Daarna past de Europeesche de verzekerde waarde èn premie automatisch aan en geldt een jaarlijks afschrijvingspercentage.

Verzekeringen voor vouwwagens, paardentrailers en aanhangers
Naast de vernieuwde caravanverzekering biedt de Europeesche nu ook speciale verzekeringen voor vouwwagens, paardentrailers en aanhangers. De dekkingen zijn nauwkeurig op deze objecten afgestemd. Zo is de klant altijd verzekerd van een verzekering op maat.

De belangrijkste voordelen van de nieuwe verzekeringen:
– De klant kiest zelf de waardegarantieperiode. Na deze periode past de Europeesche de verzekerde waarde èn de premie aan;
– Automatische waardebepaling van vouwwagens en caravans door koppeling met Eurotax;
– Samenwerking met Omnia herstelbedrijven: veel voordelen, waaronder geen eigen risico bij schadeherstel en haal- en brengservice;
– Keuze uit eigen risico van € 150,- of € 0,- (tegen premietoeslag).

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.