Costa Cruises bouwt schip met wandelpromenade over zee

Costa Cruises voorziet haar nieuwe vlaggenschip van een bijzondere promenade boven zee.

Costa Cruises voorziet haar nieuwe vlaggenschip van een bijzondere promenade boven zee.

Het nieuwe vlaggenschip van Costa Cruises, De Costa Diadema, wordt voorzien van een wandelpromenade van 500 meter lang met zes cabañas en twee jacuzzi’s die boven zee uitsteken. Bij het ontwerp van de nieuwe Costa Diadema staan ruimtelijkheid en verbinding met de zee centraal. Zo zijn er grote split-level ruimtes die met elkaar in verbinding staan en direct uitzicht op zee bieden.

De Promenade
Buiten verrast Costa haar gasten met een nieuwe manier om de Middellandse Zee te ervaren: de Promenade. Deze wandelpromenade meet 500 meter, om het schip heen van achtersteven tot boeg, is 5 meter breed en biedt een spectaculair uitzicht op zee. Beroemde promenades langs de Italiaanse kust, zoals de ‘Passeggiata dell’Imperatrice’ in Sanremo, dienden als inspiratiebron. Het gevoel langs zo’n Italiaanse kust te lopen, wordt versterkt door het kunstwerk ‘Riviera Ligure’ van Roberto Bixio, twee enorme glazen mozaieken van de Mediterrane kust.

Boven Zee
De promenade biedt ook een nieuwe manier van relaxen: hangend boven zee. Zo zijn er in totaal zes cabanas waar de gasten van een drankje of romantisch diner bij zonsondergang kunnen genieten terwijl ze comfortabel beschermd worden tegen de wind. Ultiem ontspannen zal zeker lukken in een van de twee jacuzzi’s, eveneens hangend boven zee en met glazen schermen die tegen de wind beschermen. Meerdere bars en restaurants kijken uit over de Promenade, waardoor de typische sfeer van een mediterrane zomer nog verder wordt versterkt.

Cruises op de Costa Diadema zijn nu al te boeken. Vanaf 8 november zal de Costa Diadema vanuit Savona 8-daagse cruises in het westelijke deel van de Middellandse Zee uitvoeren met stops in Marseille, Barcelona, Palma de Mallorca, Napels en La Spezia. Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.