Drenthe wil verrassen met festivals

Foto: Festival Zoet.

Foto: Festival Zoet.


‘Drenthe verrast deze zomer’. Onder deze noemer brengt Marketing Drenthe in een landelijke campagne een aantal evenementen onder de aandacht. Met deze campagne wil Marketing Drenthe laten zien dat Drenthe in de zomer ‘bol staat van de bijzondere en mooie evenementen’. Allemaal vinden ze plaats in de buitenlucht, soms zelfs midden in de natuur.

In de campagne wordt aandacht gevraagd voor evenementen in het algemeen in Drenthe. Maar er worden er ook een aantal uitgelicht. Dit zijn;

  1. Grachtenfestival Meppel,
  2. Alles Kids in Drenthe,
  3. FestiValderAa,
  4. Taribush Kuna Festival,
  5. Festival der Zoete Verleidingen en
  6. Terugkeer naar Gaia.

Via Facebook wordt ook aandacht besteed aan de zes evenementen. Per evenement is er een actie opgezet waarmee men prijzen kan winnen (waaronder overnachtingen en toegangskaartjes). Meer informatie via: www.drenthe.nl/evenementen

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.