Efteling houdt 9 x Pleinen Festijn

Het pleinenfeest in Efteling.

Het pleinenfeest in Efteling.


Pretpark De Efteling houdt negen zaterdagen deze zomer het ‘Negen Pleinen Festijn’. Heel juli en augustus 2014 is het zomer in de Efteling. Het Sprookjesbos en alle attracties zijn negen weken extra lang open, dagelijks tot 20.00 uur. Veel tijd dus om te genieten van de Piraña, Droomvlucht, Villa Volta of De Vliegende Hollander. Het entertainmentprogramma voor de zaterdagavonden is uitgebreid met twee pleinen en naar negen zaterdagen, onder de noemer Negen Pleinen Festijn. Op deze zaterdagen blijft het park open tot middernacht en ontstaat
’s avonds een festival-sfeer met bijzonder live-entertainment voor jong en oud.

Van Zuid-Amerikaanse salsa tot schlagerfestijn en van een heus sprookjesbal tot internationaal straattheater. En elke week is er een bijzonder gastoptreden van bijvoorbeeld Ruth Jacott, Gers Pardoel, Nielson of de 3 J’s. De watershow Aquanura maakt de Efteling-zomer compleet. Actuele informatie is vanaf vandaag te vinden op efteling.com/zomer.

Het actuele zomerprogramma van de Efteling is opgenomen in de nieuwe release van de Efteling-app. Daarmee kunnen gasten hun bezoek plannen en hoeven ze geen optreden te missen.

Gastoptredens Negen Pleinen Festijn:
5 juli The originals en Belle Perez
12 juli Leuk dat je d’r Band en Ruth Jacott
19 juli Cookies & Cream en Nielson
26 juli The Tour en Thomas Berge
2 aug. Session en de Vengaboys
9 aug. Request Live en Anita Meyer
16 aug. Lijn 7 en Gers Pardoel
23 aug. Booming Piano’s en Wolter Kroes
30 aug. Boston Tea Party en de 3 J’s

Vernieuwde Piraña
De populaire wildwaterbaan Piraña is in het voorjaar helemaal opgeknapt, met veel aandacht voor het thema: de Incacultuur. Er zijn bijzondere toevoegingen gedaan. Zo staat bij de ingang een grote Incapoort en spuwen twee ‘afgodsbeelden’ water waarmee toeschouwers de gasten in de Piraña nat kunnen sproeien. Maar eens in de zoveel tijd wordt de kijker zelf nat!

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.