Emirates komt met WK Vliegtuig

Pele zet zijn handtekening op het speciale WK toestel van Emirates.

Pele zet zijn handtekening op het speciale WK toestel van Emirates.

Het WK is inmiddels begonnen en daar maken veel bedrijven gebruik van. Ook vliegtuigmaatschappij Emirates kon niet achterblijven. De eerste geheel in WK-stijl uitgevoerde Boeing 777-300ER, met de handtekening van drievoudig WK-winnaar en Emirates Global Ambassador Pelé is inmiddels een feit. Het toestel wordt deze zomer ingezet op de route tussen Dubai en Sao Paolo. Vandaag, de dag van de eerste wedstrijd, worden nog twee Boeing 777 Pelé-anes geïntroduceerd, gevolgd door een Airbus 380 niet lang daarna.

Gesigneerde vlucht
De Pelé-anes zijn duidelijk herkenbaar, zowel aan de grond als in de lucht. Het creatieve ontwerp op de romp van de toestellen met 350 stoelen is in lijn met de FIFA World Cup en is voorzien van voetbalgrootheid Pelé’s handtekening. Om voetbalfans maximaal van hun tripje naar het WK te laten genieten heeft Emirates verder 115 Boeings 777s uit de vloot voorzien van een groot 2014 FIFA World Cup logo. De luchtvaartmaatschappij verwacht tijdens het WK meer dan 18.000 passagiers te vervoeren op haar dagelijkse vluchten naar Rio de Janeiro en Sao Paolo.

WK kijken in de lucht
Passagiers die naar Brazilië, of een van de andere 142 bestemmingen van Emirates af te reizen, kunnen tijdens hun reis op verschillende manieren van het WK genieten:

Op de luchthaven – het WK gevoel begint al op de luchthaven, vooral op die van Dubai, waar de check-in desks zijn versierd met de heldenafbeelding van de Emirates #AllTimeGreat reclame met Pelé en Christiano Ronaldo. In de Emirates lounges in Dubai en wereldwijd, kunnen reizigers live genieten van de WK-voetbalwedstrijden.

ice TV Live op 16 Emirates Boeing 777 toestellen – van 12 juni tot en met 13 juli kunnen passagiers alle 64 WK-wedstrijden aan boord van deze 16 vliegtuigen ‘als live’ kijken op Sport 24. Zo staat zelfs een vliegreis de passie van de ware voetbalfan niet in de weg. Wie niet de hele wedstrijd wil kijken, kan via een van de zeven nieuwskanalen op de hoogte blijven van de stand.

Als de vlucht geen ice TV Live heeft – op elke Emirates vlucht kunnen passagiers bij elke gescoorde goal een bericht ontvangen op de ice Airshow kanalen en op ice Digital Widescreen.

Voor jonge passagiers – Om kinderen aan boord te vermaken verzorgt Emirates kleurrijk snackboxen met kartonnen figuurtjes en stijlvolle armbandjes om de favoriet mee aan te moedigen.

Kijk voor meer informatie op de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.