Gratis mini-Lonely Planet-gids

Omslag Lonely Planet Reisgids

Omslag Lonely Planet Reisgids


Lonely Planet heeft een mini-gids gemaakt met zes tips om een goedkope trip te maken. In de gids aandacht voor Namibië, Singapore, Australië, Amsterdam, Costa Rica en New York. De gids – die hier als pdf te downloaden is – is gemaakt in opdracht van Mastercard. De creditcard-maatschappij geeft ook een aantal tips mee voor reizigers:

  1. Bel vooraf met je bank – Laat je bank weten waar je naar toe gaat, zodat zij je pas kunnen activeren voor je vakantiebestemming. Ook kunnen ze je zo meteen helpen als er iets mis gaat.
  2. Wees voorbereid – Maak een lijstje met de betaalkaarten die je meeneemt en bewaar het telefoonnummer om ze te blokkeren in je telefoon.
  3. Probeer nieuwe betaalmogelijkheden. Cashloze betalingen, zoals contactloos of via je smartphone, kunnen het je makkelijk maken op reis. Bovendien loop je niet rond met een enorme stapel cash: dit is wel zo veilig.
  4. Benut je kaart tot het uiterste – Weet wat voor extra voordelen je betaalkaart biedt, bijvoorbeeld de aankoopverzekering of korting op bepaalde diensten en producten.
  5. Live Priceless – Waar je ook naartoe gaat, kijk op www.haalmeeruitjecard.nl en vind speciale aanbiedingen en ervaringen die je reis nóg meer de moeite waard maken.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.