Minicamping opent op Kroatische eiland Rab

Het Kroatische eiland Rab opent vanaf dit seizoen over een zeer luxe minicamping.

Het Kroatische eiland Rab opent vanaf dit seizoen over een zeer luxe minicamping.

Voor mensen die nog geen vakantiebestemming hebben en op zoek zijn naar een luxe camping, heeft Rab nu het antwoord. Het Kroatische eiland beschikt vanaf dit seizoen over een zeer luxe minicamping. Het net geopende Lando resort heeft vier sterren, 36 percelen van 100m² en 11 luxe ‘immobile’ homes.

Resort
Lando Resort is een resort met een oppervlakte van 6000 m², gelegen aan een baai met zandstrand op het Kroatische eiland Rab. Ondanks de relatief geringe capaciteit beschikt het over twee verwarmde zwembaden met een geïntegreerd kinderzwembad. Verder is er een kinderspeeltuin, een restaurant, een cocktailbar en gratis wifi.

Camping
De percelen die het resort aanbiedt zijn ruim en worden omringd door mediterrane vegetatie. Uiteraard zijn de sanitaire punten van de hoogste kwaliteit. Wie meer luxe zoekt met de voordelen van een camping kan terecht in een van de elf luxe mobile homes. Dit zijn in feite kleine villa’s van 50m², met twee slaapkamers voor twee personen, airco, tv, luxe keuken, woonkamer en groot terras.

Strand
Voor de op luxe gestelde Nederlandse kampeerder is Lando ideaal. Het ligt pal aan een zandstrand, dichtbij de oude en levendige hoofdstad Rab en in de nabije omgeving zijn uitstekende fiets- en wandelmogelijkheden. En er geldt momenteel een introductiekorting van 20 procent op de percelen.

Rab is goed vanuit Nederland te bereiken, op ongeveer 1400 km vanuit Utrecht en vervolgens een kwartier durende overtocht per ferry. Voor meer informatie en boekingen kijk op de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.