Motel One opent 50ste hotel in Brussel

Motel One heeft in Brussel een nieuwe vestiging geopend, met design gebaseerd op de Belgische stad.

Motel One heeft in Brussel een nieuwe vestiging geopend, met design gebaseerd op de Belgische stad.

In Brussel is de 50ste vestiging van Motel One geopend, dit is ook de eerste van de Duitse hotelketen in de Benelux. Het nieuwe 490 kamers tellende Motel One ligt aan de Rue Royale in het centrum van de stad. Motel One heeft de filosofie “Great design for little money” en richt zich op stedentrippers en zakenreizigers die op zoek zijn naar een centraal gelegen hotel met design en kwaliteit voor een scherpe prijs.

Motel One Brussel
Motel One Brussel is midden in het centrum gevestigd aan de Rue Royale 120. De St. Michael’s kathedraal en de Grote Markt liggen op loopafstand. Motel One speelt met de lounge van elk hotel in op de karakteristieken van de bestemming met een thematische inrichting. In de “One Lounge” van Motel One in Brussel bestaat het thema uit kant, chocolade, bier en het Belgische koningshuis. De speciaal voor de Motel One keten ontworpen en geproduceerde loungebanken van ontwerper Baxter zijn in Brussel uitgevoerd met Brussels kant. Ook de Motel One karakteriserende “Egg Chairs”, origineel ontworpen door de Deense ontwerper Arne Jacobsen, zijn met kant uitgevoerd. Het hotel is niet alleen gelegen aan de koninklijke Rue Royale, ook vind je hier een kunstwerk van de eerste Belgische koning Leopold I en koningin Louise d’Orléans. Er wordt Belgische chocolade gepresenteerd in vitrines en een kunstwerk vertelt de geschiedenis van de cacaoboon. Naast het gebruikelijke drankassortiment wordt een speciale selectie Belgische bieren geserveerd. Aan de achterzijde van het 490 kamers tellende hotel bevindt zich een binnenplaats met zonnige tuin en lounge.

Kamers in Brussel
De kamers zijn klein maar slim ingedeeld met een comfortabel bed, bureau, fauteuil, airconditioning en flatscreen-tv. De en suite badkamers van donker graniet zijn uitgerust met een Dornbracht wastafel en regendouche. Prijzen zijn vanaf €79 exclusief ontbijt. Voor het ontbijt wordt een meerprijs gerekend van €7,50 per persoon per dag. In elk hotel van Motel One kan gebruik gemaakt worden van gratis WiFi door het hele hotel of een One Lounge iPad.
Adres: Motel One Brussel, Rue Royale 120, B-1000 Brussel.

Amsterdam in voorjaar
In 2015 staan hotelopeningen in de nieuwe landen Nederland en Tsjechië op de agenda. Naar verwachting wordt in het voorjaar van 2015 het eerste Motel One Hotel in Amsterdam geopend tegenover congrescentrum RAI op de Amsterdamse Zuidas. In de bestaande Motel One bestemmingen worden ook nieuwe hotels geopend: Verenigd koninkrijk (Manchester en Glasgow), Duitsland (Berlijn), Oostenrijk (Wenen) en Spanje (Barcelona).

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.