Natuurmonumenten komt met eigen app

Natuurmonument komt met een eigen app:  Natuur Routes.

Natuurmonument komt met een eigen app: Natuur Routes.

Iedere organisatie heeft tegenwoordig een app en dan kan Natuurmonumenten natuurlijk niet achterblijven. Ze lanceren de gratis app: Natuur Routes. De app laat je alle routes van Natuurmonumenten door de natuur zien en bevat verhalen van de boswachters. De route app bevat keuze uit wandel- fiets en kanoroutes door heel Nederland. Je vindt er alles van speciale routes voor kinderen tot langeafstandsroutes door landschappen. De app bevat nu 127 routes. Nieuwe routes worden automatisch zichtbaar in de app.

Voor meer informatie ga je naar de website. Bekijk hier de video met uitleg over het gebruik van de app:

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.