Flevoland scoort hoog met ‘Land Art’

Land Art in Flevoland. Foto: Sander Lindenburg

Land Art in Flevoland. Foto: Sander Lindenburg


Nergens op de wereld vind je zoveel Land Art bij elkaar als in Flevoland. Op plekken waar je het niet verwacht is het ineens daar; midden in het landschap. Voor mensen die al deze creativiteit in zich willen opnemen organiseert het regionale bureau voor toerisme regelmatig een dagtocht Land Art.

Maar wie geïnteresseerd is in revolutionaire, moderne stedenbouw en architectuur komt ook aan zijn trekken, want dan is een bezoek aan Flevoland een waar avontuur. Bepaalde delen van de steden Lelystad en Almere zijn eigenlijk tentoonstellingen op zich en bieden een explosie van architectonische hoogstandjes. Ook voor de kunstliefhebbers is Flevoland een goede bestemming. Flevoland is een nog onbeschreven blad en trekt een groot aantal kunstenaars aan. Van beeldhouwers tot kunstenaars. Van edelsmeden tot glaskunstenaar.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.