Nu ook pretparkkaartjes via MyOrder

Pret in het Belgische Bobbejaanland. Foto: Sander Lindenburg

Pret in het Belgische Bobbejaanland. Foto: Sander Lindenburg


Het lijkt er op dat de app MyOrder (initiatief van de Rabobank) nu eindelijk voet aan de grond krijgt in Nederland. Kon je een half jaar geleden er nog nauwelijks mee terecht in plaatsen als Zwolle, werkt het daar nu ook als een zonnetje. Even vantevoren vis bestellen en betalen via de app, opgeven wanneer je het komt ophalen en voilà het werkt! In Zwolle, maar ook in 40 andere gemeenten, waaronder Amsterdam, Utrecht, Den Bosch, Tilburg, Enschede, Amersfoort en Hilversum kun je er ook mee parkeren.

Maar uit een nieuwsmail van de organisatie blijkt nu dat je er ook kaartjes voor pretparken en bioscopen voor kunt kopen. Zo schrijft MyOrder: “Kom naar de Efteling en laat je verwonderen! Nu nog makkelijker door in de app je kaartje vooraf al te kopen tegen het voordelige online tarief. Je toegangskaarten komen in de app onder ’tickets’ te staan. Uitprinten is niet meer nodig, je hebt je kaartje op je telefoon en kunt zo door naar de kaartcontrole. Ook bij bioscopen hoef je niet meer in de rij te staan, een halfuur van te voren aanwezig te zijn of je kaartjes te printen. Bestel eenvoudig je bioscoopkaartje via MyOrder en je kunt direct doorlopen naar de kaartcontrole.”

Verder zijn er kaartjes te koop van Bobbejaanland (‘Koop je ticket via MyOrder en je kunt direct doorlopen naar de kaartcontrole. Wachten in de rij voor de kassa is dan verleden tijd.’) en de Julianatoren in Apeldoorn. De app is hier te downloaden voor iPhone en hier voor Android. Overigens – voor alle duidelijkheid – ook mensen met een rekening bij een andere bank dan die van Rabo (dus ING, noem maar een grote) kunnen met MyOrder werken. Dat is een gegeven dat ze niet duidelijk communiceren.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.