Op zangvakantie in Frankrijk

Als je op vakantie ook aan je zangkunsten wil werken kun je op zangvakantie in Frankrijk.

Als je op vakantie ook aan je zangkunsten wil werken kun je op zangvakantie in Frankrijk.

Steeds meer mensen gaan niet alleen op vakantie om te ontspannen, maar willen zich ook verder ontwikkelen als ze van huis zijn. Een zangvakantie is een uitgelezen kans om zonder afleiding aan je zang te werken. Lekker oefenen in het enorme park, aanschuiven bij een bourgondische maaltijd en ’s avonds met een wijntje bij het kampvuur relaxen. Het beste is dat je verblijft op een Frans landgoed.

Oefenen
Gedurende deze zangvakantie bieden ze je een afwisselend programma, waar je creatief en theatraal wordt uitgedaagd alle facetten van je stem te gebruiken. Denk hierbij aan techniek, stijl, performance en samenzang, maar ook efficiënt opwarmen, ademgebruik en het vergroten van je bereik. Naast oefeningen met de groep besteden ze ook veel aandacht aan jouw stem en eigen manier van presenteren. Er zijn privé- en groepslessen waarin je werkt met materiaal naar keuze. Je krijgt les van 3 professionele docenten; Roeland Drost, Julie Scott en Robin Brock.

Arrangement
Zo is er van zondag 3 augustus t/m zaterdag 9 augustus 2014 een arrangement. Je krijgt 6 Overnachtingen in meerpersoonskamer (1 persoonskamer beperkt mogelijk) en dagelijks 3 verzorgde maaltijden. Je moet er wel op eigen gelegenheid komen, maar carpool en treinreis zijn mogelijk. De vakantie is € 695,- inclusief volpension excl evt toeslag 1 persoonskamer. Herhalingskorting en meepersoons korting mogelijk.
Locatie: Le Bocage, Rue du Chateau 1, Savigny 52500 Haute Marne Frankrijk www.lebocage.nl

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.