Playlist vult ‘langste dag’ met muziek

Strandfeest.

Strandfeest.


Bijna zijn we aangeland bij de langste dag: Morgen, zaterdag, start officieel de zomer en is het de dag waarop het het langste licht is. Om dit te vieren, heeft Deezer een speciale playlist gemaakt die exact even lang duurt als deze langste dag van het jaar: 16 uur en 45 minuten, gerekend vanaf het opgaan van de zon (5.19 uur) tot zonsondergang (22.03 uur).

Samensteller van de playlist is Steijn Koevoets, Editorial manager van Deezer Nederland: “Met deze zorgvuldig samengestelde playlist willen we knallend de zomer ingaan. Het thema van de playlist is ook de zomer, dus er passeren veel zomerhits uit de muziekgeschiedenis de revue.”

Deezer is een wereldwijde muziek-streamingsdienst voor miljoenen muziekfans. In 2006 opgezet in Frankrijk is Deezer inmiddels beschikbaar in 183 landen. Met tien miljoen actieve maandelijkse gebruikers en 30 miljoen songs in de catalogus, biedt Deezer fans de kans om van muziek te genieten zonder de belemmeringen van vroeger. Met Deezer is muziek direct beschikbaar op elk toestel- (smartphone, laptop, tablet-pc, hifisysteem, autoradio of pc op het werk). Deezer helpt daarnaast muziekliefhebbers met het vinden en delen van fantastische nieuwe muziek. In elk land luisteren Deezer-muziekredacteuren daarvoor tientallen uren per week naar muziek en geven muziektips op basis van hun lokale ervaring.

Hier onder de playlist voor de langste dag:

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.