Shoppers gaan naar het Istanbul Shopping Fest

Istanbul pakt uit met een groot shopping festival, waarbij je veel korting krijgt.

Istanbul pakt uit met een groot shopping festival, waarbij je veel korting krijgt.

Shoppers op zoek naar een stedentrip moeten in de maand juni naar Istanbul. Het ruim drie weken durende festival wordt ingeluid met licht-, dans- en muziekshows en vuurwerk. Voor het eerst vindt het festival gedeeltelijk op straat plaats. De activiteiten van dit festival in Turkije worden door heel de stad georganiseerd; in de grote shopping malls, de Grand Bazaar en bij exclusieve juweliers. In de maand juni worden 1 miljoen bezoekers verwacht.

Shopping Fest
Tot en met 29 juni staat de bruisende metropool geheel in het teken van winkelen. De winkels van de Grand Bazaar en de bekende shopping malls 212 Istanbul, Zorlu Center, Kanyon en Istinye Park, bieden gedurende het festival fikse kortingen. Ook vinden er modeshows en optredens plaats. In de Mahmutoaşa winkelstraat vindt op 9 juni het ‘Historical Shopping in Istanbul’ evenement plaats. Modellen en acteurs tonen hoe de winkelstraat er 150 jaar geleden uitzag en wat er toen in de mode was. Daarnaast vinden er optredens plaats van de Ottomaanse Military Music Band en worden er authentieke lekkernijen geserveerd.

‘Golden Day’
Liefhebbers van sieraden en juwelen kijken uit naar 12 juni. Op deze datum bieden de juweliers voor één dag spectaculair hoge kortingen. Andere thema dagen zijn: de ‘Jeans day ‘ (8 juni), ‘Make your day beautiful day’ (14 juni), ‘Technology day’ (15 juni), ’Bags & Shoes day’ (21 juni) en de ‘Cosmetics & Personal Care day (22 juni).

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.