Speelrijk gaat SOS Kinderdopen helpen

Tijdens het nieuwe evenement Speelrijk is er ook aandacht voor SOS Kinderdorpen.

Tijdens het nieuwe evenement Speelrijk is er ook aandacht voor SOS Kinderdorpen.

Tijdens Speelrijk, een nieuwe familie-evenement in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam, gaat aandacht vragen voor kinderen zonder liefdevol thuis. SOS Kinderdorpen is aanwezig om aandacht te vragen voor die kinderen in de wereld die niet kunnen genieten van de warmte van een fijne familie.
‘In Speelrijk kunnen kinderen eindeloos spelen samen met hun ouders, opa’s, oma’s of ooms en tantes. Iets dat gelukkig heel gewoon is in Nederland, maar er zijn zoveel kinderen waar dit geluk niet voor is weggelegd. Het kan geen kwaad om daar af en toe eens bij stil te staan. Daarom zijn we blij dat we SOS Kinderdorpen kunnen helpen aan een beetje extra aandacht voor hun boodschap’, aldus Tim Koldenhof en Sven Rouwenhorst, de organisatoren van Speelrijk.

Speelrijk
Speelrijk vindt plaats van 7 t/m 9 juni in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. De fabriek wordt deze dagen omgetoverd in een wereld vol speelgoedplezier. Een wereld waar kinderen van 2 tot 12 jaar eindeloos spelen met hun favoriete speelgoed of zich laten meevoeren door kleurrijke voorstellingen. Tijdens Speelrijk bouwen de bekende speelgoedmerken hun speelpaleizen op in de fabriek en op het buitenterrein. FisherPrice®, Brio, KNEX, Hotwheels, Barbie®, PLAYMOBIL, Nintendo®; ze zijn er allemaal. Niet alleen komen Kim-Lian van der Meij en Savanna zingen, ook Barbie® en Woezel & Pip zijn er voor een vrolijke Meet & Greet.

Voor kaartjes en meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.