Ultieme uitverkoop voor kampeervakantie

Tijdens de fabrieksverkoop van NOMAD vind je veel nieuwe en tweedehands tenten voor een gereduceerde prijs.

Tijdens de fabrieksverkoop van NOMAD vind je veel nieuwe en tweedehands tenten voor een gereduceerde prijs.

NOMAD houdt ook dit jaar weer haar fabrieksverkoop / monsterverkoop. Iedereen die nog een tent of andere dingen nodig heeft voor de vakantie, doet er goed aan om een kijkje te nemen. Monstermodellen en de laatste restanten van voorgaande seizoenen worden namelijk aangeboden tegen minimaal 30% tot 80% korting. Zaterdag 21 juni combineert NOMAD alle onderdelen die nodig zijn voor een prachtige kampeertocht in de zomer in één event. Tenten, slaapzakken, matten, rugzakken en (in beperkte mate) schoenen en kleding zijn tegen zeer gunstige prijzen te krijgen.

NOMAD’s tentenshow
Wil jij je NOMAD tent verkopen of ben je op zoek naar een tweedehands NOMAD tent? Dat kan ook tijdens de fabrieksverkoop in de achtertuin van NOMAD. Hier zullen tenten van 2014 maar ook van voorgaande jaren voor jou klaar staan. Maar ook tweedehands NOMAD tenten zullen hier te vinden zijn. Heb je zelf nog een NOMAD tent liggen? NOMAD biedt je graag een gratis podium tijdens de NOMAD tentenshow 2014. Voor alle reisliefhebbers die hun tent graag willen verkopen op een makkelijke manier, of voor kampeerders die op zoek zijn naar een goede (tweedehands) tent.

Wil jij je NOMAD tent te verkopen? Meedoen is simpel: meld je uiterlijk voor 18 juni 2014 aan via pr@nomad.info, neem je tent mee op zaterdag 21 juni en zorg dat deze voor 10.00 op staat.

De fabrieksverkoop is op zaterdag 21 juni van 10.00 – 16.00 uur in de de achtertuin van NOMAD: Marconistraat 39 in Zevenaar. Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.