Win een weekend naar Wenen

Je kan een weekend naar Wenen winnen met jou meest zinloze feitje over de stad. Foto: Harald Staudach.

Je kan een weekend naar Wenen winnen met jouw meest zinloze feitje over de stad. Foto: Harald Staudach.

Je kan deze zomer wel heel makkelijk een weekend naar Wenen winnen. Het verkeersbureau van de stad is namelijk op zoek naar de gekste, bizarste en meest zinloze feitjes over de hoofdstad en schrijft onder de naam ‘#ViennaFunFacts’ tot 31 augustus een prijsvraag uit. De winnaar mag een weekend naar Wenen en krijgt daar een videoshoot.

Bekend
Schönbrunn paleis, St. Stephen’s Kathedraal en de Ringstrasse, Wiener Schnitzels, apfelstrudel en heuriger: er zijn een hoop aspecten van de stad waar men wereldwijd bekend mee is, maar daarnaast heeft de Oostenrijkse hoofdstad ook een flink aantal minder bekende, verbazingwekkende en bizarre kanten. Het Weense verkeersbureau is een zoektocht begonnen om de vreemdste informatie en de meest nutteloze feitjes over de stad boven tafel te halen.

Wedstrijd
Ken jij een grappig, ludiek of bijzonder weetje over Wenen, schakel vrienden, familie, collega’s in of ga speuren op het Internet en deel jouw opmerkelijke bevindingen via de www.funfacts.vienna.info website of via You Tube, Facebook, Goofle+, Instagram, flickr, Tumblr of tweet het met de hashtag #ViennaFunFacts voor 31 augustus 2014.

Winnen
Deelnemers kunnen ook foutieve ViennaFunFacts indienen – het is aan de overige deelnemers om het goede van het foute te onderscheiden. Een jury zal de meest creatieve inzendingen belonen met Wenen-gerelateerde boeken en cadeautjes waaronder een Sony Cybershot smartphone/camera. De hoofdprijs is een trip naar Wenen in het najaar van 2014 en een kans om deel te nemen in de volgende fun fact video.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Win een weekend naar Wenen 9

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.