Bekende rugzak van Fjällräven krijgt opvolger

Kånken heeft na 36 jaar een opvolger: Kånken No.2.

Kånken heeft na 36 jaar een opvolger: Kånken No.2.

36 jaar nadat Fjällräven met de populaire Kånken rugzak kwam is er een opvolger: de Kånken No.2. Opvallend aan deze rugzak zijn de accenten en hengsels van leer. De rugzak is gemaakt van duurzaam, dubbel gewaxt G-1000 HeavyDuty met een binnenachtervak van G-1000 Lite. Net als zijn voorganger is het een duurzame rugzak voor dagelijks gebruik. Altijd praktisch: naar school, naar je werk, tijdens een uitstapje of op reis.

De Kånken No.2
Het hoofdvak van Kånken No. 2 heeft een royale opening waardoor in- en uitpakken makkelijk is. In het achtervak vind je een gepolsterd zitmatje van G-1000 HeavyDuty, een comfortabele rustpauze is dus nooit ver weg. Verder is de rugzak voorzien van twee open vakken aan de zijkanten en een ritsvak op de voorkant. De schouderriemen zijn van textiel.

Rechte rug
Rechte ruggen zijn gezonde ruggen. Kånken werd in 1978 geïntroduceerd om rugproblemen, die werden waargenomen onder Zweedse schoolkinderen, te helpen voorkomen. Nu, meer dan 35 jaar later, heeft Kånken miljoenen ruggen recht gehouden en is het één van de populairste producten van Fjällräven, geliefd bij verschillende generaties gebruikers.

Informatie
Fjällräven Kånken No. 2 is verkrijgbaar in zeven kleuren bij outdoor-, tassen en fashionwinkels. Advieswinkelprijs € 129,95. Kijk voor meer informatie op de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.