Beleef je eigen sprookje op Paleis Het Loo

Tijdens de Prinsen- en Prinsessendagen beleven kinderen hun eigen sprookje. Foto: Rob Voss Fotografie.

Tijdens de Prinsen- en Prinsessendagen beleven kinderen hun eigen sprookje. Foto: Rob Voss Fotografie.

Bij Paleis ’t Loo is het vanaf vandaag weer weer ‘Prinsen- en Prinsessendag’. Op de laatste twee dinsdagen van juli en de eerste twee van augustus kun je je eigen sprookje beleven op Paleis ’t Loo. Kom verkleed naar Het Loo, laat je schminken als prins of prinses en neem plaats op een Koninklijke troon. Dit jaar zijn er ook nieuwe activiteiten.

Activiteiten
Tijdens deze dinsdagen staan de jonge museumbezoekertjes centraal. Ze worden geschminkt, versieren hun eigen kroon, kunnen een speurtocht volgen en een poppentheatervoorstelling bijwonen. Ook dit jaar zijn de grondleggers van het paleis, koning Willem en koningin Mary, erbij voor een praatje of foto. Nieuw bij het Stallenplein is een speeltuin, speciaal voor Paleis Het Loo ontworpen en enig in zijn soort. In het kader van de tentoonstelling ‘Grace Kelly, prinses en stijlicoon’ wordt er een haar- en nagelworkshop gegeven.

Kosten
Voor deze extra activiteiten geldt een supplement van € 1,50 per kind op de reguliere entreeprijs. Ook is het mogelijk een ritje in een koets te maken (€ 1,00) of een kinderaudiotour (€ 3,00; vanaf 8 jr.)door het paleis te volgen. Voor een bezoek aan de Grace Kelly-tentoonstelling geldt een toeslag van € 3,00 p.p. (vanaf 4 jaar). Voor alle kinderen is er een klein cadeautje. Verkleed komen mag, maar hoeft niet. Aanmelding deelname niet nodig.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.