Center Parcs groeit in Duitsland

De Center Parcs formule slaat ook aan in Duitsland.

De Center Parcs formule slaat ook aan in Duitsland.

Het is inmiddels een jaar geleden dat Center Parcs het 20e park opende. In het Duitse Saarland opende aan het Bostalmeer: Park Bostalsee. Inmiddels kun je wel stellen dat ook de Duitsers gecharmeerd zijn van de formule van Center Parcs. Met een gemiddelde bezetting van 69% heeft het park een mooi jaar achter de rug. Ook kwamen er meer dan 50.000 gasten uit de streek een dagje naar de Aqua Mundo, het subtropisch zwemparadijs van Park Bostalsee. Het park noteert tot en met september 2014 een bezettingsgraad van 90% en alles duidt erop dat deze trend zal aanhouden.

Park Bostalsee
“Met veel plezier doen wij ons uiterste best om aan alle wensen van onze gasten tegemoet te komen en zijn erg blij met het feit dat Park Bostalsee vanaf dag één zoveel vakantiegangers trekt. Onze klantgerichte aanpak, de prachtige locatie aan het meer en de grote hoeveelheid aan in- en outdoor activiteiten trekt bovendien talrijke daggasten”, verklaart Esther Puma, General Manager van Center Parcs Park Bostalsee. “Het personeelsteam dat we hebben samengesteld – en dat overwegend uit de directe omgeving komt – is in alle opzichten uitstekend en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Daarnaast behoren we tot de meest belangrijke werkgevers in de omgeving, wat vanaf het begin ook één van onze doelstellingen was.”

Lokale toerisme
“Park Bostalsee is samen met de Saarland-Thermen één van de trekpleisters van het lokale toerisme. Sinds de opening levert het park een belangrijke bijdrage aan de aantrekkelijkheid van de regio. Tegelijkertijd heeft het park talrijke banen in de toerismesector gecreëerd”, aldus Anke Rehlinger, Minister van Economische Zaken in de regio Saarland. Het park, dat een oppervlak van 90 hectaren in het Duitse Saar-Hunsrück natuurgebied beslaat, is in slechts één jaar tijd uitgegroeid tot een belangrijke motor voor de regio. Dankzij promotie en kaartverkoop van attractieparken uit de omgeving, helpt Park Bostalsee eveneens de omzet van lokale bedrijven te verhogen.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.