Clowns stunten in Hellendoorn

Hellendoorn komt ook dit jaar weer met een spectaculaire stuntshow

Hellendoorn komt ook dit jaar weer met een spectaculaire stuntshow

Avonturenpark Hellendoorn komt deze zomer met een nieuwe show: De Clown City Stuntshow. Van zaterdag 5 juli t/m zondag 31 augustus de groep acrobaten uit Zuid-Amerika en Nederland te zien. Ze geven tot vier keer per dag een optreden dat bestaat uit twee disciplines: high diving en trampoline wall.

De Clown City Stuntshow
Tijdens de show voeren de atletische clowns duizelingwekkende stunts met trampolines en ze springen van een hoogte van 20 meter in een slechts drie meter diep bassin. Laat je verbazen en verrassen tijdens de zomerstuntshow in Avonturenpark Hellendoorn van zaterdag 5 juli tot en met zondag 31 augustus.

Stuntshow
Ook deze zomer kunnen bezoekers weer genieten van deze spectaculaire Stuntshow. De acrobaten laten verbluffende trucs zien en laten jong en oud op het puntje van hun stoel zitten. Het magische team, bestaande uit vijf Brazilianen en drie Nederlanders, treedt van 5 juli t/m 31 augustus iedere dag op met een 20 tot 25 minuten durende stuntshow. De show is gratis toegankelijk voor bezoekers van het park.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.