Ontdek de Ardennen met het hele gezin

De Ardennen heeft iets de bieden voor iedereen en dat willen ze graag laten zien.

De Ardennen heeft iets de bieden voor iedereen en dat willen ze graag laten zien.

De Franse en Belgische Ardennen willen graag laten zien dat ze iedereen iets te bieden hebben. Onder de naam ‘Ardennen All Access’ gaan ze hun regio’s gezamenlijk promoten. Door middel van de nieuwe website www.visitardenne.com/all-access/nl – ook in het Nederlands – en een papieren brochure, worden veel toeristische uitstapjes in de streek belicht. Zo zijn er zeven thematische grensoverschrijdende autoroutes waaronder een fortenroute, een bierroute en een abdijenroute. Varen over de Maas, kajakken op de Semois, wandelen over een 15-km lange smokkelroute en een legendenroute komen ook aan bod. Via de website kun je uitgebreide info vinden plus routes downloaden of uitprinten. Ook kan je 15 attracties in een 360 graden panoramische fotorotatie bekijken.

Panoramafoto’s
Naast een sfeerfilmpje van twee minuten toont de site tientallen mooie foto’s over verschillende thema’s: de Ardenne aan tafel, Bieren en Trappisten, Abdijen en Vestingwerken, Meren en Rivieren en Bos. Prachtig zijn de 15 360-graden panoramafoto’s van verschillende attracties waaronder de Abdij van Orval, uitkijken over het plaatsje Thilay, de stad Dinant en het mooiste plein van de Franse Ardennen, Place Ducale in Charlevilles-Mézières.

Uitgebreide informatie
Onder de button ‘Mijn routes voorbereiden’ kan je informatie lezen over elf thema’s en verschillende auto/camper/motor/ fiets- en wandelroutes. Naast een duidelijke kaart van de betreffende route, een korte omschrijving en verschillende foto’s ter illustratie, wordt per traject een zeer uitgebreide omschrijving gegeven. Tevens krijg men na het klikken op het overnachtings- en restaurantsymbool een opsomming van locaties langs de route.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.