De VakantieBieb is weer geopend

Ook deze zomer heb je weer de mogelijkheid om e-books te huren met de Vakantiebieb app.

Ook deze zomer heb je weer de mogelijkheid om e-books te huren met de Vakantiebieb app.

Ook deze zomer kun je weer e-books huren in de Vakantiebieb. In de VakantieBieb-app vind je dit keer weer de leukste selectie e-books voor het hele gezin. Van romans, thrillers en tijdschriften tot reis- en taalgidsen. Laat je op vakantie bijvoorbeeld meeslepen door het indrukwekkende Toen ik je zag van Isa Hoes, of ontspan met het WK-nummer van Hard Gras. Natuurlijk zitten er ook leuke e-books bij voor de kinderen.
Let op: Wil jij ook graag de nieuwste collectie e-books kunnen lezen? Update dan de VakantieBieb-app. Heb je de VakantieBieb-app niet meer? Je kunt hem gratis downloaden in de App Store of Google Play Store voor je tablet en mobiele telefoon.

Kijk voor mee informatie over de Vakantiebieb op de website.

 

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.