Europa-Park weer gekozen tot beste

Europa Park panorama.

Europa Park panorama.


Het Duitse Europa-Park heeft voor het tweede achtereenvolgende jaar de TripAdvisor Travellers’ Choice Award voor attractie- en waterparken gewonnen. Het park kreeg van alle Europese parken de hoogste beoordelingen. Op wereldniveau was er slechts één waterpark dat iets beter scoorde: Discovery Cove in Orlando.

De Travellers’ Choice Awards zijn gebaseerd op de beoordelingen van miljoenen reizigers. Bij de beoordelingen voor Europese parken kreeg Europa-Park ook de beste cijfers, vóór parken als Walt Disney Studios (nr. 3), Disneyland Parijs (nr . 4) en de Efteling (nr. 8). Ook op wereldniveau scoorde Europa-Park beter dan grote spelers als Disney en Universal. Roland Mack, directeur/eigenaar van Europa-Park: “Dat we al twee jaar op rij zo goed beoordeeld worden, doet ons veel plezier en laat zien dat gastheerschap onze passie is en de tevredenheid van onze bezoekers bij ons bovenaan staat”. De afgelopen jaren vielen de themahotels van Europa-Park al meerdere malen in de prijzen bij TripAdvisor.

TripAdvisor is volgens eigen zeggen de grootste reiswebsite ter wereld, waarmee reizigers hun reis kunnen plannen. De site geeft advies van ervaren reizigers, heeft een groot reisaanbod en biedt hulpmiddelen voor het plannen van een reis met een rechtstreekse link naar boekingsfuncties. Websites met het TripAdvisor-merk vormen de grootste reiscommunity ter wereld, met ruim 60 miljoen unieke bezoekers per maand, 44 miljoen bereikbare leden en meer dan 150 miljoen beoordelingen en meningen. De site is in 30 landen beschikbaar, waaronder in China onder de naam daodao.com.

Europa-Park is gelegen in het Zwarte Woud. Het is niet alleen Duitslands grootste attractiepark, maar ook het op een na best bezochte park van Europa. In het park zijn 13 Europese landen tot in de kleinste details nagebouwd. Verdeeld over deze themagebieden bevinden zich de meer dan 100 attracties en shows.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.