Films kijken in de buitenlucht

Deze zomer kun je in het centrum van Den Haag films kijken in de buitenlucht tijdens Open Air Cinema van Het Nutshuis.

Deze zomer kun je in het centrum van Den Haag films kijken in de buitenlucht tijdens Open Air Cinema van Het Nutshuis.

Deze zomer kun je films kijken onder de sterrenhemel in Den Haag. De tuin van Het Nutshuis verandert een maand lang in een openluchtbioscoop. Tijdens de Open Air Cinema van Het Nutshuis kun je met je voeten in het gras, midden in het centrum op een mega scherm films kijken.

De zwoele zomer van de debuutfilm
Zet je deze zomer schrap voor een eigenzinnige en verrassende verzameling debuutfilms met een frisse blik op de moderne romantiek. Open Air Cinema in de Nutstuin opent dit jaar met het magisch-realistische ‘BEASTS OF THE SOUTHERN WILD’ over een wonderlijke gemeenschap die ‘de badkuip’ wordt genoemd. Gevolgd door hét filmdebuut allertijden vol rauwe emoties: ‘ERASERHEAD’, van niemand minder dan David Lynch. Laat je vervolgens meevoeren naar het einde van België met ‘NE ME QUITTE PAS’ voor een tragikomische ode aan de mislukking. Leef mee met de jonge Grace tijdens het intelligente en romantische ‘SHORT TERM 12’. Last but not least screent Het Nutshuis in samenwerking met het Pluk de Nacht Open Air Cinema Film Festival het energieke ‘LOVE STEAKS’.

Data:
VR 01 AUG BEASTS OF THE SOUTHERN WILD
VR 08 AUG ERASERHEAD
VR 15 AUG NE ME QUITTE PAS
VR 22 AUG SHORT TERM 12
VR 29 AUG LOVE STEAKS

Kaarten
De films beginnen zodra de zon onder gaat (rond 21.30 uur) en de toegang is €7,50. Kaarten zijn te reserveren via nutshuis.nl. Binnenkort zijn er vrijkaarten te winnen via onze Facebookpagina.

Humanity House
Het Humanity House, om de hoek bij Het Nutshuis, heeft ook een bios in de buitenlucht. Vanaf 31 juli tot en met 28 augustus screenen zij elke donderdagavond een klassieker, o.a. ‘Y Tu Mamá También’ en ‘The Kite Runner’. Voor €10,- heb je een combi-ticket en kan je zowel een avond naar het Humanity House als een avond naar Het Nutshuis.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.