Hittegolf maakt eigen zwembad populair

De top 3 van populaire zwembaden op dit moment.

De top 3 van populaire zwembaden op dit moment.

Inmiddels heeft heel Nederland vakantie en zijn er overal zomerse temperaturen. Dit zorgt ervoor dat veel mensen verkoeling zoeken, het liefst in eigen tuin. Beslist.nl komt met een top 3 van zwembaden waar waarschijnlijk veel van verkocht gaat worden. Uit deze top 3 blijkt dat met name de opblaasbare jacuzzi sinds deze zomer enorm in populariteit is gestegen. Daarnaast zijn de zwembaden voor het hele gezin nog steeds erg populair. Het derde type dat steeds populairder wordt, zijn de grote zwembaden waar met gemak met tien personen in plaatsgenomen kan worden.

1. bubbelen in eigen tuin
De trend van opblaasbare jacuzzi’s is komen overwaaien vanuit Amerika, maar pas sinds dit jaar is ook echt duidelijk de interesse van het online shoppende publiek in Nederland te zien. Ook het aanbod van de opblaasbare bubbelbaden wordt steeds groter. Op dit moment worden er 127 verschillende opblaasbare jacuzzi’s aangeboden en de prijs begint vanaf 399 euro. Met name de Intex PureSpa opblaasbare jacuzzi voor 4 personen is erg in trek. Deze jacuzzi heeft een doorsnede van 147 centimeter, is 71 centimeter hoog en is te bestellen vanaf 474 euro.

2. Voordelig afkoelen
Naast de opblaasbare jacuzzi is er ook nog steeds erg veel vraag naar zwembaden zonder bubbels voor het hele gezin. Met name de Intex Easy set Pool met een doorsnede van 305 centimeter en hoogte van 76 centimeter wordt graag in de eigen tuin geplaatst. Deze is met zijn prijs van 34,95 dan ook een stuk betaalbaarder dan de gemiddelde opblaasbare jacuzzi.

3. baantjes trekken
De derde trend die te zien is op het gebied van zwembaden, zijn de zwembaden van extreem groot formaat. Vooral de Intex rectangular ultra frame pool set van 732 bij 366 bij 132 centimeter is populair. Met een prijs van 975,- is dit tevens het duurste zwembad uit de top drie, maar het is dan wel mogelijk om hier met gemak met 10 personen in te zitten.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.