Hostel Card helpt backpackers

Er is een nieuw hostel op de beroemde Witte de Withstraat in Rotterdam waar budget reizigers terecht kunnen.

Met een Hostel Card krijgen backpackers korting bij aangesloten hostels.

Hostel Card is een nieuwe website dat een alternatief wil zijn voor booking sites. De website is begonnen door twee wereldreizigers die vonden dat er teveel geld aan de strijkstok blijft hangen bij de booking websites. Backpackers in Europa krijgen 10% korting bij de 120 geselecteerde hostels die het netwerk rijk is.

Hostel card
De Hostel card van Go Around Europe is gelanceerd door twee ervaren reizigers, Mark Spierenburg en Merit van Breukelen. Mark legt uit waarom: “Tijdens onze eigen reizen hebben we altijd in hostels geslapen. Hostels bieden een betaalbaar bed in een prettige en gezellige omgeving.” Merit vult aan: “Maar de prijs van hostels is de afgelopen jaren steeds meer gestegen door de komst van de online booking websites. Daarom zijn we gestart met een Hostel card waarmee je met korting kan slapen in hostels in Europa”.

Goedkoopste prijs
Go Around Europe kan met de Hostel card de goedkoopste prijs garanderen omdat ze geen commissie vragen zoals de booking sites. De 120 hostels in het netwerk geven 10% korting op de standaard prijs van het hostel met een directe boeking en op vertoon van de Hostel card, die te koop is voor € 5 op goaroundeurope.com. Ten opzichte van de booking sites kan de korting oplopen tot wel 20%.

Geselecteerd op basis van reviews
Alle hostels in het netwerk zijn speciaal geselecteerd op basis van onafhankelijke reviews van reizigers op sites als Tripadvisor. Ze hebben een minimale beoordeling van 75% en zijn de beste hostels in een stad. Daarbij zijn bijna alle hostels ook persoonlijk bezocht door de bereisde eigenaren van Go Around Europe. Ze zijn dan ook getoetst of het een prettig en gezellig hostel is.

Eerste testreiziger
Inmiddels hebben de eerste testreizigers met de nieuwe Hostel card door Europa gereisd. Yvette uit Maleisië nam als eerste testreiziger de proef op de som: “Ik heb in 6 verschillende hostels geslapen met mijn Hostel card en het heeft me ruim € 40 bespaard. De hostels waren erg mooi, dicht bij openbaar vervoer en perfect om andere reizigers te ontmoeten.”

Een overzicht van de Go Around Europe hostels en meer informatie over de Hostel card is te vinden op de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.