Kost dat, zo’n huis met zwembad?

Op vakantie naar een vakantiehuis met zwembad, wie wil dat nou niet? Foto: INTER CHALET Ferienhaus GmbH.

Op vakantie naar een vakantiehuis met zwembad, wie wil dat nou niet? Foto: INTER CHALET Ferienhaus GmbH.

Een villa met een zwembad, wie wil dat nou niet? Het lijkt de ideale vakantie, maar veel mensen denken er niet eens aan omdat het idee bestaat dat het veel te duur is. Dus wat kost dat eigenlijk, zo’n huis met zwembad? Dat blijkt erg afhankelijk van waar je heen wil. De prijsverschillen tussen verschillende bestemmingen zijn enorm. Zo heb je al een huis met zwembad voor €245,- (alle prijzen zijn voor 1 week) op het Eiland Korčula, Kroatië. Terwijl je voor een huis op Ibiza zo €2.283 kwijt bent en op Korfoe zelfs €4.265. Dit zijn allemaal huizen via Casamundo.nl.

Zwembad is een must
De website ziet een aanhoudende trend van Nederlanders die massaal accommodaties met zwembad zoeken en boeken. ‘Zwembad’ is zelfs het meest geselecteerde criterium voor vakantiehuizen voor de zomermaanden. Casamundo.nl zocht uit wat de meest populaire bestemmingen zijn voor vakantiehuizen met privézwembad onder haar klanten. Deze staan in Toscane de Algarve en de Provence. Wanneer Nederlanders denken aan hun ideale vakantie-accommodatie, dan is het een huis met zwembad. In plaats van een luxe voorziening, vinden steeds meer vakantiegangers de aanwezigheid van een zwembad een harde eis bij het selecteren van een appartement, vakantiehuis of villa.

Zomer top-3 vakantiehuis bestemmingen
Voor vakantiegangers die op zoek zijn naar de exclusiviteit en het comfort van een vakantiehuis of –villa met privézwembad, vind je via de website meer dan 40.000 vakantieaccommodaties in Europa. Uit intern onderzoek van Casamundo.nl blijken dit de top-3 Europese vakantiebestemmingen voor accommodaties met privézwembad te zijn:
1. Toscane, Italy (€363)
2. Provence, France (€788)
3. Algarve, Portugal(€1.134)

Wil je zelf je eigen huis met zwembad? Ga dan naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.