Madurodam zoekt nieuwe bewoners

3D poppetjes ontwerpen.
Madurodam is voor het eerst sinds 1952 op zoek naar nieuwe bewoners. Deze zomer maken alle kinderen tot 13 jaar dagelijks kans om een nieuwe bewoner te worden van het park, met een mini 3D kopie van zichzelf. Deze “nieuwe generatie” bewoners wordt door middel van 3D printing vervaardigd. De poppetjes van de winnaars komen uiteindelijk in het park ‘wonen’. 

Sinds deze maand is in Madurodam ‘de Fantasitron’ geopend. Kinderen kunnen in deze futuristische 3D omgeving een digitale 3D kopie van zichzelf laten maken.  In juli en augustus selecteert de Fantasitron willekeurig honderden winnaars die een schaal 1 op 25 poppetje van zichzelf winnen. Deze nieuwe bewoners worden na de zomer in Madurodam geplaatst.
De winnaars ontvangen tevens een Madurodam-jaarabonnement dat geldig is voor de winnaar plus vier introducés. Na het maken van de 3D kopie in de Fantasitron ontvangen bezoekers een e-mail met daarin de 3D kopie als Madurodam poppetje. In deze mail staat ook een link naar de online webshop, waar het poppetje kan worden besteld in allerlei soorten en maten. De 3D poppetjes zijn te bestellen vanaf 25 euro per geprint exemplaar.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.