Muziek mee tijdens de vakantie

Fietsen met muziek bij je in de vakantie.

Fietsen met muziek bij je in de vakantie.


Wie zich een beetje bezighoudt met de ontwikkelingen op het gebied van muziek de laatste tijd, zal het opgevallen zijn dat er nogal wat beweging is op de speakermarkt. Dat komt waarschijnlijk omdat steeds meer mensen hun muziek (dank aan Spoftify!) beluisteren via hun mobiele telefoon. Daar zitten natuurlijk maar hele krakkemikkige luidsprekertjes in. Dus wil je voor thuis in de huiskamer iets anders, máár ook voor onderweg of op reis. In dat gat springt JBL. Dat bedrijf introduceert namelijk de JBL Clip, een draagbare mini speaker die volgens de producent maximaal geluid geeft. De compacte, draadloze speaker heeft haar naam te danken aan de ingebouwde haak met clip die je aan vrijwel alles kunt vastmaken: shirt, rugzak – of zelfs de zak van je jeans. De perfecte accessoire voor als je eropuit trekt. De JBL Clip bevat JBL SoundClear echo-onderdrukking voor een helder geluid bij het telefoneren en verlichte knoppen. De 1,5 drivers zorgen voor een balans tussen volume en basprestaties. En dankzij de ingebouwde oplaadbare batterij kun je tot 5 uur genieten van muziek in hoge kwaliteit. Op die manier heb je altijd een goede kwaliteit muziek bij je, ook als je bezig bent met je sportieve vakantie. De JBL Clip is plug-and-play voor smartphone en tablet dankzij de 3,5 mm kabel en is daarnaast uitgerust met premium Bluetooth 4.0-technologie. De JBL Clip is vanaf half augustus verkrijgbaar in zwart, blauw, paars, grijs en rood voor een adviesverkoopprijs van 49,99 euro.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.