Vakantie + personal shopper in New York

New York skyline

Het klinkt als een prijs, maar is een ‘gewone’ reis: Fashionista’s opgelet! Online reisaanbieder Just Away biedt shopliefhebbers de kans om New York op een luxe manier te ontdekken. Tijdens een vier- of vijfdaagse stedentrip naar The Big Apple verblijf je midden op Times Square en bezoek je de nieuwste en nog onontdekte shopplekken met een persoonlijke shopping-gids en een eigen limousine.

Wie de stad die nooit slaapt eens op een andere manier wil ontdekken, vindt bij Just Away daartoe de mogelijkheid. Tijdens deze stedentrip ga je op pad met een privé shopping-gids, die je gedurende zes uur langs de leukste en nog onontdekte boetiekjes op onder andere Fifth Avenue, South Street Seaport en Madison Avenue leidt. Je mag zelf aangeven op welke dag je de tour wilt doen. Deze vier- of vijfdaagse stedentrip naar New York is inclusief vlucht, verblijf in het viersterren Novotel New York Times Square en een persoonlijke shopping-gids met limousinetocht vanaf € 1.759,- per persoon.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.