Nederlandstalige blog over Valencia

Het verkeersbureau van Valencia komt met een Nederlandstalige blog om je te informeren over de stad.

Het verkeersbureau van Valencia komt met een Nederlandstalige blog om je te informeren over de stad.

Het officiële verkeersbureau van de Spaanse stad Valencia, Turismo Valencia, komt met een nieuwe Nederlandstalige blog. Sinds kort is de blog te vinden op de website van Turismo Valencia. De eerste post ’24 uur Valencia’ staat nu online en zorgt voor een flinke dosis inspiratie voor een citytrip.

Nederlandstalige blog
De blog is een nieuw initiatief van Turismo Valencia om bezoekers op een andere manier kennis te laten maken met deze populaire Spaanse stad. In landen als Duitsland, Engeland en Frankrijk is de blog al actief en vanaf deze maand dus ook in Nederland. Op een persoonlijke manier lees je de leukste tips en handigste weetjes over deze zonovergoten stad aan de Middellandse zee. Echte Valencia kenners bloggen over actuele belevenissen en delen hun verhalen. Naast de kenners worden er ook bekende en onbekende gastbloggers uitgenodigd om hun verhaal op de website te delen.

Fiesta: Feria de Julio
De nieuwe Valencia blog wordt niet voor niets deze maand gelanceerd. Juli is dé feestmaand van Valencia met tal van openluchtconcerten, theatervoorstellingen, leuke markten, proeverijen, vuurwerkshows en als afsluiting de optocht op 27 juli met het wereldberoemde bloemengevecht. Lees deze maand meer over de must do’s in Valencia deze zomer.

Viva Valencia
Met meer dan 300 dagen zon per jaar is Valencia onlangs terecht onderscheiden met de eerste ‘Best Weather Award European Cities 2014’ van Meteovista. Met een rechtstreekse vlucht vlieg je vanaf Schiphol binnen 2,5 uur naar deze tweede grootste stad van Spanje. De moderne architectuur, kilometers zandstrand, restaurants en het historisch centrum maken van Valencia een citytrip bestemming.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.