Nieuwe show Monty Python te zien bij Pathé

Veel fans hebben uitgekeken naar de laatste show van Monty Python, die ook in de Nederlandse bioscopen te zien is.

Veel fans hebben uitgekeken naar de laatste show van Monty Python, die ook in de Nederlandse bioscopen te zien is.

De laatste show van Monty Python, Monty Python Live (mostly), is een enorm succes. Daarom zijn nagenoeg alle vertoningen van Monty Python Live (mostly) op zondag 20 juli bij Pathé uitverkocht. Om mensen toch de kans te geven om de show te zien wordt op woensdag 6 augustus de opname van deze laatste show van Monty Python vertoond in dertien bioscopen. De show is te zien in Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Rotterdam, Scheveningen, Tilburg en Zaandam. Tickets (12,50 euro) zijn te koop via www.pathe.nl en aan de kassa van de bioscopen.

Monty Python Live (mostly)
Monty Python geldt als een van de beste, origineelste, populairste en invloedrijkste comedygroepen van de afgelopen eeuw. Nog één keer komen de leden samen voor een allerlaatste reünie, die zondag 20 juli via satelliet wereldwijd live in de bioscopen is te volgen. Het belooft het grootste live evenement van 2014 te worden. John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones en Michael Palin staan voor het eerst samen op het podium sinds het legendarische optreden in de Hollywood Bowl op 15 september 1980. Tickets voor de reünie waren in de recordtijd van 43,5 seconde uitverkocht. Mis deze langverwachte show dus niet.

Monty Python: “You can expect a little comedy, a lot of pathos, a lot of music and a tiny bit of ancient sex… and maybe some cross dressing.”

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.