Ontdek Noorwegen met gratis app

Met de gratis Visit Norway app heb je informatie over Noorwegen bij de hand.

Met de gratis Visit Norway app heb je informatie over Noorwegen bij de hand.

Als je deze zomervakantie naar Noorwegen gaat wil je weten wat er te doen is. Daarvoor kun je de gratis Visit Norway app downloaden. Met deze app heb je alle praktische informatie voor je vakantie binnen handbereik, waar in Noorwegen je ook bent. Je kunt zoeken naar overnachtingsadressen, restaurants, attracties en activiteiten. Ook bevat de app een lijst van ecologische bedrijven met het ‘Norwegian Foodprints’-certificaat, een kwaliteitskeurmerk voor lokale ingrediënten en identiteit. Ook kun je de app gebruiken voor het plannen van reizen.

Voor meer informatie ga je naar de website, hier kun je de app ook downloaden.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.