‘Oudste NL-pretpark’ Waarbeek breidt uit

Nieuwe attractie bij Waarbeek.

Nieuwe attractie bij Waarbeek.


Familiepretpark de Waarbeek in Hengelo twee nieuwe opblaasbare attracties. Met de opening van “de Stoere Stormbaan” en “Twekky’s Reuze Glider” sluit het park een succesvolle feestmaand ter
Na het bezoek van o.a. Bert en Ernie en het Zandkasteel vond de Waarbeek het ook leuk om twee attracties aan haar attractie aanbod toe te voegen. De stormbaan die ruim tien meter lang is, en de glijbaan die zeker zes meter hoog is worden gevuld met lucht waardoor kinderen zich niet kunnen bezeren.

“Het leuke is dat deze attracties uitgekozen zijn door onze bezoekers,” aldus directeur Arijan van Bavel. “Zij gaven bij ons aan dat zij iets actievere attracties op het park wensten.” “De Waarbeek neemt voortdurend bezoekersenquettes af en dit was een terugkerend item, ik vind het geweldig dat we deze wens nu hebben kunnen honoreren.”

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.