Rennen met stieren in Pamplona


Er zijn weer verschillende gewonden gevallen bij het ‘stierenrennen’ in het Spaanse Pamplona. “Een stier heeft vandaag, op de laatste dag van de stierenrennen in Pamplona, twee mensen op de hoorns genomen. Dat hebben de Spaanse autoriteiten gezegd. Honderden mensen persten zich door de nauwe straatjes in Pamplona, achternagezeten door zes vechtstieren. Een van de stieren maakte zich los van de groep en viel drie mensen aan”, zo meldt de Volkskrant. En de Telegraaf: “De Spaanse politie is op zoek naar een man die tijdens de stierenrennen in Pamplona een ‘selfie’ nam. Het is verboden om tijdens de stierenrennen camera’s mee te nemen. De man wacht waarschijnlijk dan ook een boete van tussen de 750 en 1500 euro, melden Spaanse media.”

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.