Roompot opent Parkhotel Bad Arcen

Roompot Vakanties opent een nieuw hotel bij het bekende Thermaalbad Arcen.

Roompot Vakanties opent een nieuw hotel bij het bekende Thermaalbad Arcen.

Roompot Vakanties heeft een nieuwe aanwinst: het Parkhotel Bad Arcen. Het nieuwe hotel heeft 90 kamers, dat in directe verbinding staat met het Thermaalbad Arcen in het Noord-Limburgs plaatsje. Het Roompot-hotel biedt je rust, ruimte en lekker eten. Jurgen van Cutsem, CEO van de Roompot Groep: “Het is een modern hotel met veel faciliteiten, dat met 90 kamers ruimte biedt aan bijna 200 gasten. Met dit hotel vergroot Roompot Vakanties zijn aanbod”.

Genieten
Gasten kunnen tijdens kun verblijf onbeperkt genieten van de diverse ontspannende en heilzame thermaalbaden, Kneippbaden en sauna’s. Ook worden er verschillende wellnessbehandelingen aangeboden. Ver weg van alle drukte biedt dit nieuwe hotel de mogelijkheid heerlijk te ontspannen en tot rust te komen. Alle hotelkamers beschikken over gratis WiFi. Het hotel is voorzien van een ruim en modern restaurant voor ontbijt, lunch en diner. Het restaurant draagt de naam ‘de Bron’, dit verwijst naar het thermaal mineraalwater dat nog steeds elke dag uit de heilzame bron wordt opgepompt.

Mijlpaal
Thermaalbad Arcen verwacht dit jaar zijn 7,5 miljoenste bezoeker te verwelkomen. Deze mijlpaal valt samen met een andere mijlpaal: het beroemde Thermaalbad bestaat dit jaar 25 jaar. De gelukkige die zich de 7,5 miljoenste bezoeker mag noemen, zal op een bijzondere manier in het zonnetje gezet worden.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.