Schluga biedt zwem-wandel-fiets kampeervakantie

Schulga campings bieden je alles voor een actieve of juist heel relaxte kampeervakantie.

Schulga campings bieden je alles voor een actieve of juist heel relaxte kampeervakantie.

Schluga viert zijn 60-jarig jubileum en dat doen ze met het uitbreiden van hun recreatieprogramma. Wat wil je liever – zwemmen, wandelen, fietsen of een mountainbiketour? Bij Schluga is veel mogelijk, van een sportieve uitdaging tot een program voor families met kinderen en ook voor de grootouders. In het zomerseizoen zijn er elke week begeleide familie-fietstochtjes en mountainbiketours, ook voor beginners. Schluga Camping-Mobilehomes-Apartments met de locaties Camping Hermagor en Naturpark Schluga Seecamping aan de Pressegger See biedt je de mogelijkheid dit allemaal te combineren tijdens een kampeervakantie.

Wandelen
Heel handig: De locaties liggen praktisch midden in de Gailtal-Radweg R3. De bergachtige omgeving is ideaal om in te wandelen, wellicht in combinatie met een bezoekje aan een bergweide: eens een keer koeien en geiten bekijken en lekker eten. Dat is niet alleen leuk voor de kinderen, die natuurlijk op de Schluga terreinen ook maar al te graag een kijkje nemen in de Hoppel-Koppel-Schnatterstal met de knuffeldieren of in de bioscoop.
Naast begeleide wandeltochten staan er ook bergwandelingen en klimtochten op het programma. Voor de wat meer veeleisende „Fijnproevers-bergtours“ met Norbert Schluga senior, die deels ook door de imposante bergwereld van de Julische Alpen voeren, wordt wel wat meer ervaring verwacht.

Zwemplezier – alles op het terrein
Pootjebaden, zwemmen, in een boot over het meer glijden – van de vroege zomer tot laat in de herfst zijn vele mensen dol op zwemmen. Bij Schluga geen probleem. Daar nodigt het eigen ruime strand aan de warme en drinkwater-zuivere Pressegger See toe uit, lokken verwarmd openluchtzwembad, de natuurlijke zwembeek en, helemaal nieuw, de AlpinSPA met overdekt bad en andere faciliteiten als diverse sauna‘s en rustruimtes. Eenvoudigweg eens „duiken“ in de zwemwereld en relaxen.

Accommodatie
Op de terreinen is nog veel meer aanwezig, van de Fitnessstudio tot de Gasthof en vlak ernaast de tennisbaan. Populair is de mogelijkheid om voor de afwisseling eens gezamelijk feesten te bezoeken. Juist geheel naar wens nu eens een rust- en dan weer een actieve dag plannen: zo kun je pas helemaal genieten van een kampeervakantie. Dat gaat ook zonder eigen caravan of camper, als je bij Schluga een mobilhome of een Appartement de Luxe**** huurt.
Er zijn verschillende tarieven, waarbij men zich geld kan besparen, bij voorbeeld bij „7=6“- en bij Senioren-aanbiedingen.

De beste route met de caravan is via de Tauernautobahn. Neem kort voor de Italiaanse grens bij de „Südrast“ de afslag richting Hermagor en de weg het Gailtal in. Dan is het nog maar een klein stukje rijden naar de wereld van de camping. Boekingen en gratis informatie bij: Schluga Camping-Mobilehomes-Apartments, Vellach, A-9620 Hermagor-Pressegger See, telefonisch via nummer (0043/4282) 20 51, per E-Mail camping@schluga.com. Of ga naar de website, met actuele webcamfoto‘s en videos.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.